-
RobotiMallبازگشت
-
دستهبندی کالاها
-
-
-
-
تجهیزات اتوماسیون صنعتی
-
-
-
-
-
-
-
بلبرینگ و یاتاقان
-
-
-
کوپلینگ و واسطه
-
چرخدنده و متعلقات
-
پروفیل های شیاردار و اتصاالت
-
-
-
پولی، تسمه و متعلقات
-
پیچ های انتقال قدرت
-
تجهیزات پنوماتیک
-
-
-
انواع راهنمای خطی
-
سایر موارد
-
-
-
-
-
-
ماژول ها
-
-
-
ماژول ها
-
-
-
-
-
-
-
-
موتور براشلس
-
-
-
-
-
برد و مینی کامپیوتر
-
-
-
-
-
ربات صنعتی
-
ربات آموزشی
-
-
-
ربات خدماتی
-
-
-
-
-
تامین قدرت
-
-
-
-
-
محابراتی و تله متری
-
-
-
-
-
-
محصولات مراکز آموزشی و پژوهشی
-
-
-
-
-
سایر محصولات
-
-
- پرفروشترینها
- محصولات جدید
- تخفیفها و پیشنهادها
- شرایط و ضوابط
- درباره ما
- تماس با ما
- وبلاگ رباتی مال
کارت خروجی آنالوگ ! SM332
!S7-300
. مدل:کارت خروجی آنالوگ SM 332
. دارای 8 خروجی آنالوگ
. دارای DIAGNOSTICS
. با رزولوشن 11/12BIT
. با قابلیت اتصال FRONT CONNECTOR 40-POLE
_____________________________________________________________________________________
!SIMATIC S7-300 .
analog output SM 332 .
isolated .
8AO .
U/I .
diagnostics .
resolution 11/12 bits .
40-pole .
removing and inserting possible with active backplane bus .
مقررات اصلی فروشگاه:
این بخش در حال تکمیل میباشد.
كارت افزاينده ورودی آنالوگ AM2 RTD زیمنس |...
کارت واسط IM 361 زیمنس | 6ES7361-3CA01-0AA0
کارت واسط IM 365 زیمنس | 6ES7365-0BA01-0AA0
کارت خروجی آنالوگ SM332 زیمنس | 6ES7332-5HD01-0AB0
• PLC:
PLC مخفف کلمه لاتین Programmable Logic Controller است،که به معنی کنترل کننده های منطقی برنامه پذیر می باشد،و بر اساس مدار منطقی (صفر و یک) طراحی شده است و دارای انواع مختلفی است.
• S7-300:
PLC های سیماتیک S7-300 در دسته PLC های پیشرفته شرکت زیمنس قرار دارد. فضای نصب کمی را اشغال میکنند و دارای طراحی ماژولار هستند. رنج وسیعی از ماژولهای توسعه برای این PLC ها وجود دارد که می تواند سیستم را به صورت مرکزی توسعه دهد و یا ساختارهای غیرمتمرکزی را بنا به وظیفه ای که باید انجام دهد ایجاد کند.
• کاربرد S7-300:
• محصول زیمنس PLC S7-300 کاملا برنامه پذیر است و در واقع یک رایانه است اما یک رایانه ویژه که برای مقاصدی خاص تهیه و به بازارهای جهانی عرضه شده است. با دانستن اصول اولیه منطق که پیش نیازی هم ندارد، می توان اساس کار PLC S7-300 را درک کرد.
• برنامه های داده شده به PLC S7-300 در حافظه آن ذخیره می شوند تا در مواقع موردنیاز در دسترس باشند. PLC S7-300 دو نوع حافظه دارد. یکی حافظه موقت است که با یک باتری پشتیبانی می شود و دیگری حافظه دائم است.
• همچنین PLC S7-300 زیمنس، برای انجام وظایف خاصی که برایش تعریف شده است، امکان اتصال و کنترل ورودی ها و خروجی های زیادی را برای تمامی حسگرها و محرک های گوناگون دارد.
• PLC S7-300 قابلیت خواندن و پردازش مقادیر و متغیرهایی چون مقادیر لیمیت سوییچ ها، متغییرهای آنالوگ مانند مقادیر حسگرهای گرما و فشار، موقعیت ها در سیستم های موقعیت یاب را دارد.
• PLC S7-300 قابلیت فعال نمودن دستگاه های خاصی مانند انواع موتورهای الکتریکی، سیلندرهای پنوماتیکی یا هیدرولیکی، رله های مغناطیسی و سیم پیچی ها، را دارد. همچنین می تواند خروجیهای آنالوگ را فعال کند.
• ساختار PLC S7-300 تقریبا مشابه ساختار رایانه است که این ساختار شامل قسمت پردازنده و قسمت حافظه نیمه هادی است. قسمت پردازنده آن دارای ارتباطات خاصی با سایر قسمت های داخلی و خارجی خود می باشد.
• همچنین برنامه نویسی آن با نرم افزار STEP7 انجام می شود که ساختاری منحصر به فرد ایجاد خواهد کرد. نرم افزار Simatic Manager که با نام اختصاری Step7 نیز شناخته می شود یکی از محصولات شرکت زیمنس آلمان می باشد که برای پیکربندی و برنامه نویسی PLC S7-300 و سایر PLCهای سری 300 و 400 این شرکت مورد استفاده قرار می گیرد. و با توجه به اینکه سیستم های کنترل گر کمپانی زیمنس آلمان، سهم بزرگی از بازار صنعت اتوماسیون خطوط تولید ایران را به خود اختصاص داده اند، این نرم افزار بهترین گزینه جهت یادگیری فرآیندهای برنامه نویسی استفاده شده در ساخت محصولات زیمنس است.
• RAM یا حافظه موقت که Random Access memory است، تراشه ای است نیمه هادی که می توان در آن برنامه ای متناسب با نوع سیستم، نوشت. اطلاعات موجود در حافظه RAM با قطع تغذیه اصلی، پاک می شوند. اغلب CPU ها مجهز به یک باتری پشتیبان هستند. بنابراین اگر تغذیه ورودی قطع شود یا درپی نوسانات برقی منبع تغذیه اصلی نتواند ولتاژ سیستم را تأمین کند، باتری پشتیبان بلافاصله وارد عمل شده و برنامه ذخیره شده در RAM را جهت استفاده های بعدی، حفظ می کند.
• مشخصات سخت افزاری S7-300:
منبع تغذیه یا PS
باطری پشتیبان یا Backup
سوئیچ اصلی که شامل مواردی مانند Run-p که همان اجرا با تغییرات است، Run که اجرا خواندنی است، Stop که توقف یا عدم اجرا است، M Res که همان ریست کردن حافظه است.
LED هایی که نشانگر وضعیت دستگاه هستند.
Memory Card یا همان کارت حافظه که برای ذخیره برنامه های درحال اجراء مورد استفاده قرار می گیرد.
MPI که یک رابط ارتباطی با قابلیت برنامه ریزی است و برای شبکه هایی که تعداد کمی CPU دارند کاربرد دارد همچنین در تبادل میزان حدود دیتا نیز کاربرد دارد.
کانکتور جلویی Front Connector
Sm که همان سیگنال ماژول است و شامل ورودی و خروجی و همچنین پورت های آنالوگ و دیجیتال است.
• کارت های ورودی و خروجی (I/O):
بعد ازcpu که مهترین جزء از اجزای plc می باشد، باید به بررسی کارتهای ورودی و خروجی بپردازیم.
به طور کلی کارت های یک پی ال سی به دو دسته ورودی و خروجی تقسیم بندی می شوند؛همچنین هر یک از این نوع کارت ها دارای نوع آنالوگ یا دیجیتال هستند.
• کارت های خروجی آنالوگ (SM332):
اين ماژولها به صورت ولتاژي ، جرياني وجود دارند،که انواع آنها عبارتند از:
2 کاناله به صورت 12 بيتي
8 کاناله به صورت 12 و 16 بيتي
8 کاناله به صورت 12 بيتي
• کارت ورودی آنالوگ 6ES7332-5HF00-0AB0:
ماژول انالوگ خروجی (6ES7332-5HF00-0AB0)SIMATIC S7-300، با 8 عدد خروجی آنالوگ ایزوله شده، با رزولوشن 11/12 بیت، خروجی ولتاژی و جریانی، با قابلیت عیب یابی، تغییر نوع خروجی با برداشت/گذاشت ماژول تغییر وضعیت (کنار ماژول)، یک عدد کانکتور 40 پین باید جداگانه سفارش گذاری شود .
لطفاً نظر خود را درج نمایید